Uw auto door een betrouwbare partij verkocht

Eigen verkoop
Openheid
Vaste klanten
Bovag & RDW

Verkoopmijnauto.nl  - onderdeel van Baaf automotive

We zijn een jong automobielbedrijf met 40 jaar ervaring! Op 1 november 2010 besloten Joost Noordam en Manfred Bavelaar de handen in één te slaan en richtten hun eigen bedrijf op. Joost, met een technische achtergrond (chef werkplaats Renault) en Manfred met zijn verkoopachtergrond (vestigingsmanager Renault) vullen elkaar goed aan. Dit jonge bedrijf staat garant voor 40 gezamenlijke jaren werkervaring.

Baaf Automotive, een universeel autobedrijf voor verkoop, onderhoud en APK-keuringen van dealer-occassions. Er worden uitsluitend occasions verkocht waarvan het onderhoudsverleden bekend is. Kwaliteit en vertrouwen zijn de uitgangspunten voor Joost en Manfred.

Voordeel voor u

Doordat wij zelf direct de auto's kunnen verkopen, kunnen wij hogere prijzen bieden in geval van inkoop van uw auto. Verkoopt u de auto toch liever zelf dan kan uw auto in onze showroom staan. Verder heeft u geen omkijken en op deze manier verkoopt u nog sneller uw auto. Wilt u zelf toch meer invloed op het verkoopproces? Dan kunt u ervoor kiezen de auto virtueel bij ons te koop aan te bieden.

Wij bieden dus 3 opties aan:

  1. Virtuele verkoop, Uw auto op 15 websites
  2. Consignatie, Uw auto in onze showroom
  3. Inkoop, Wij kopen uw auto in